Engineering, tekeningen en montage.

Zoveel projecten en zoveel oplossingen: vloerverwarming is en blijft maatwerk. MG Vloerverwarming heeft jarenlange ervaring op gebied van vloerverwarming en de bijbehorende ruimte-regeling. Wij kunnen als geen ander inspelen op de behoefte en wens van de klant. Dit maakt het leveren van maatwerk eenvoudig voor ons!

MG Vloerverwarming werkt over het algemeen in Nederland, uitsluitend voor installatiebedrijven, maar door onze enorme groei zijn wij ook werkzaam in omliggende landen zoals België, Luxemburg en Engeland. MG Vloerverwarming heeft jarenlange ervaring en verzorgt alles op het gebied van vloerverwarming van ontwerp tot en met de oplevering. Tegenwoordig wordt er veelvuldig gekozen voor de aanleg van hoogwaardige vloerverwarming en ruimte-regeling. Dit kunnen wij mede realiseren door onze professionele en gemotiveerde montageteams in te zetten.

Wanneer u vloerverwarming heeft dan gaat de warmte van de vloer richting het plafond. Dit zorgt ervoor dat de warmte vooral blijft hangen op de leef hoogte van de mens. Doordat de warmte wordt afgegeven door radiatie verdeeld over de gehele vloer is de warmteafgifte overal in de ruimte gelijk en is er minimaal sprake van temperatuurgelaagdheid in de ruimtelucht.

MG Vloerverwarming staat garant voor een uitstekende service. Op uw verzoek verzorgen wij graag complete werktekeningen en een heldere offerte. Met een alomvattend ontwerp en vlekkeloze montage is MG Vloerverwarming u graag van dienst voor alle vloerverwarmingsprojecten. MG Vloerverwarming biedt u een compleet leveringsprogramma van de beste kwaliteit met 10 jaar systeemgarantie inclusief gevolgschade.