Tackerplaatsysteem

Het tackerplaatsysteem is dé oplossing voor grote oppervlakten en ruimten met een ongewone vorm, zoals rondingen en diagonalen.

De in EPS hardschuim uitgevoerde vlakke tackerplaten zijn voorzien van een scheurbestendige en met een raster bedrukte folie. Het in verschillende diktes leverbare systeem omvat een klapset- of roll-systeemuitvoering. Met behulp van kunststof nagels (tackers) wordt de leiding op het isolatiemateriaal gemonteerd.

Diagonaal of semi-rond verleggen is met het tackerplaatsysteem een fluitje van een cent. U snijdt de platen op maat en de leiding kan met een systeemtacker simpel en snel op de isolatieplaat worden vastgeprikt.

Daarnaast leent het tackerplaatsysteem zich perfect voor grote oppervlakten. De platen zijn aan één kant voorzien van een extra folierand. Dit zorgt ervoor dat u de tackerplaten overlappend kunt verleggen.

Het tackerplaatsysteem is dankzij de snelle montage een uitstekend alternatief voor het Draadmat-systeem van MG Vloerverwarming. MG Vloerverwarming biedt voor lage opbouwhoogten een klapset van 15 mm dik aan. Daarmee is het mogelijk een totale opbouwhoogte van 60 mm te realiseren.

Specificaties

Verlegafstanden (h.o.h.) op basis van rasterdruk: 5, 10, 15, 20 of 25 cm
Isolatieplaat van EPS hardschuim conform DIN 18164 T2, 4108/9
Geschikt voor leidingen met ø 14 x 2 mm, 16 x 2 mm en 20 x 2 mm.
Toepasbaar met diverse typen vloerbedekking: tegels, marmer, parket en tapijt.
Vrije keuze van de indeling en het leggen van leidingen mogelijk.
Toepassingsgebieden: grote oppervlakten en ruimten met ongewone vorm
Garantie en aansprakelijkheid: tien jaar op het systeem